NY PRIS I MIN DAGPLEJE/PRIVAT PASNING FRA 1. JAN 2013
PRIS STIGNING ..
Prisen for 2023 er 9178 kr for en plads hos Mor Heidis Unger Privat Pasningsordning.


Pris pr barn      9178-. kr.
Jeres tilskud    6127,-. kr.
Egen betaling  3051-. kr.
 
Priser og tilskud!

Pasningspris for 2023

Der indbetales 9178 kr. til min lønkonto, som udbetales forud. Horsens kommune yder 6127 kr. i tilskud, hvilket svare til en egen betaling på 3051 kr. pr. måned. 
Ved reservation af plads betales der 2500kr i reservationsgebyr som vil blive modregnet ved første betaling. Hvis i så springer fra og ike vil have pladsen alligevel, udbetales de 2500 kr ikke.

Tilskudet dækker 37 timers pasning - således aftales pasningstiderne individuelt mellem forældre og mig - ud fra forældrenes forskellige behov for pasning. Dog inden for min åbningstid.

Generelt har hvert barn sin egen tid som SKAL overholdes, også selvom der er andre børn tidligere eller senere i min privat pasningsordning. Juli måned er IKKE betalingsfri!

NB! Pengene SKAL være tilrådighed på min konto den sidste hverdag på måneden!

Som privat skal jeg selv visitere børn og venteliste. Jeg  ligger inde med indmeldelse blanket og er behjælpelig med udfyldelse af denne.

Alle måltider er inkluderet i prisen, dog ikke hvis barnet er så lille at det stadig får grød og flaske eller "allergi" kost - da medbringes dette. Der serveres vand og mælk til alle måltider.I er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale og meget gerne komme på besøg jeg træffes på mobil: 40458085.

Heidi Graugaard, Frederiksgade 62, 8700 Horsens
Lav din egen hjemmeside med mono.net