Min private pasningsordning er åben fra kl. 7:30 til 16:00. Mandag til Torsdag. Fredag er det kl 7:30 til 15:30.

 

 

Ca. kl. 8.30 / 9.00 er der formiddags mad, derefter leg og aktiviteter af forskellige slags. Nogle gang når vi tager på besøg hos en kollega, går vi tidlig hjemme fra så vi er fremme til at få formiddagsmad der.

Ca. kl. 11:30 dækker vi bord og spiser middagsmad. Vi sidder gerne ved bordet 30 til 45 min. Vi starter ud med at vi sætter et ægge ur på ca 15/20min hvor vi er stille og nyder maden(her hvisker vi kun hvis der er brug for tale) når uret ringer hygger og taler sammen over maden.
Det med uret har jeg taget i brug efter jeg har taget et kursus i mindfulness, det er med til alle får spist og nyder og smager på maden og de elsker det.Efter maden, gør vi klar til at de skal ud og sove, alle børn får massage efter ble skift, det giver en dejlig ro i kroppen før deres lur. De bliver puttet kl 12.30/ 13.00.  

Kosten er sund og varieret og ind i mellem bliver der serveret varmt mad.

Børnene får lov til at hjælpe til med de daglige gøremål, så som at dække bord, rydde af og sætte i opvaskemaskinen.

HUSK de føler sig store og dygtige når de må hjælpe til. De elsker det..
 

Kl 15.00 spises der eftermiddags mad, som består af frugt - knækbræd og hjemmebagt brød - grød - yoghurt.

Derefter fri leg inde eller ude til børnene hentes.

Vi er i ulige uger om tirsdag ned og besøge olderne på Ceres Centret ca 1 1/2 time.

Tirsdag i lige uger er vi sammen med to andre private pasningsordninger i vesthallen hvor vi laver en masse for at styrke børnens motorik.

Igen i år har vi bestilt et forløb på 5 gange 45 min, det ligger gerne en torsdag formiddag Horsens Musikskole, hvor vi er sammen med 4 andre private pasningsordninger hvor vi har købt os til dette forløb ved Musikskolen. Vi har bare ikke fået hvilke dato vi starter op endnu.


Kontakt mig !
Dag - Aften eller Weekend på 40458085.
Heidi Graugaard, Frederiksgade 62, 8700 Horsens
Lav din egen hjemmeside med mono.net